Persondatapolitik

På happyhoola.com anvendes cookies med det formål at optimere sitet og dets funktioner, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. en hjemmeside) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. 

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. 

Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din pc. 

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes "sessioncookies" og er til at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. 
Den anden type cookie, "permanent cookie" gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. 

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies 

Logstatistik: 
Logstatistik bruges på www.happyhoola.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. 

På www.happyhoola.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Dine personlige oplysninger 
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

navn 
adresse 
telefonnummer 
e-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Happyhoola ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Betroede medarbejdere hos Happyhoola ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger. (de data du sender iforbindelse med køb med betalingskort er selvfølgelig krypterede) 

Den dataansvarlige på www.happyhoola.com er adm. direktør Lene Herold. 

Oplysninger afgivet til www.happyhoola.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Happyhoola ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Happyhoola ApS via e-mail: kundeservice@happyhoola.com


{{amount}}